joi, 18 august 2022

Nou, în online: prof. Dumitru Constantin-Dulcan și Titiana Popa


După Conferința* din 20 iulie de la Biblioteca Județeană ,,Antim Ivireanul” Vâlcea și cu o zi înainte de Seminarul** de la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”/ București, din 6 aug. a.c., Constantin Dulcan și Titiana Popa au oferit (încă)*** un interviu excepțional, care ieri a fost încărcat în online: în cadrul ,,Convorbirilor Dalles”, gazdă a emisiunii a fost Daniel Roxin.

În cadrul interviului s-a făcut referire și la cartea «Vindecarea prin cuvânt/ - pentru minte, corp și spirit –» a Titianei Popa, ,,ghidul”/ ,,A,B,C-ul” celor interesați de fascinantul domeniu al cunoașterii/ vindecării și ...,,altcumva”, mai exact/ pe scurt, prin completarea medicinii așa cum o cunoaștem. În interviul pe care vi-l propunem spre vizionare, prof. Constantin Dulcan și Titiana Popa explică și mai în profunzime ce înseamnă/ cât de mult poate conta „Puterea Subconștientului în procesul de vindecare și autovindecare”. Remarcăm interesul publicului - nu doar vâlcean, evident – pentru ceea spun și au de spus invitații noștri din urmă cu o lună: în 24 ore, interviul difuzat ieri a acumulat 4.721 vizionări, iar conferința prof. Dulcan și a Titianei Popa de la Vâlcea a fost vizionată, și ea, de 9.505 persoane doar în YouTube**** (din 2 aug. până azi). În sfârșit, interviul oferit lui Daniel Roxin de către prof. Constantin Dulcan și Titiana Popa, practician Body Code:

Poate fi vizionat și la legătura https://www.youtube.com/watch?v=yrfTxFmvpOo _____________________ *https://www.facebook.com/bibliotecivalcene/videos/1797768460561444 **https://www.facebook.com/bibliotecivalcene/posts/pfbid0mQq45HR2p66BqBejhhWXGs19pCeCCtzrixbNuEUvY53bq6CDE2BxCzZB4kLRKgNVl ***au fost, de asemenea, intervievați și la Vâlcea, înregistrarea emisiunii e la https://www.youtube.com/watch?v=DAuQxS30DH4 ****https://www.youtube.com/watch?v=HdSkiHjutv8